Over mij

Mijn naam is Monique van de Put, 51 jaar, getrouwd, heb 2 volwassen kinderen en inmiddels trotse oma van een mooie kleinzoon en mooie kleindochter.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in alternatieve therapieën en "zelfzorg", ging dan zelf bij klachten, ook vaak naar een alternatief therapeut.

Jaren heb ik in de gehandicaptenzorg gewerkt. Toen ik in 2012 thuis kwam te zitten van mijn werk met rugpijn klachten en klachten welke wezen op een burn-out, werd mij duidelijk dat ik mijzelf al jaren "overvraagd" had en kwam daar een ommekeer in mijn leven. Het voelde alsof ik de marathon had uitgelopen. Heel zeker wist ik dat het anders moest en dat ik mijn "grenzen" beter zou moeten bewaken.

Toen Sensi therapie op mijn pad kwam voelde dat gelijk als een soort van "thuiskomen" Dit heeft mij geïnspireerd om zelf mensen te helpen om weer in balans te komen, zodat klachten zullen verdwijnen of sterk afnemen. En je weer lekker in je vel gaat zitten.

Monique van de Put

Cat collectief

Sinds 1 januari 2017 ben ik aangesloten bij het CAT (Collectieve Alternatieve Therapeuten), Het CAT is een vernieuwende en jonge beroepsorganisatie met een bestuur met 37 jaar ervaring in de alternatieve branche. Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor alternatieve genezers. CAT leden voldoen volledig aan de WKKGZ. Voor meer informatie kijk op:   https://catcollectief.nl/kwaliteitsgarantie.

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten schild 2018 internet 150x150


Waarom kiezen voor Natuurlijk in Balance?

grade

Wordt efficienter

mood

Wordt gelukkiger

favorite_border

Leef gezonder