Recensies

Anneke Alders

Monique van de Put is mijn Sensi therapeut.

Verschillende keren ben ik bij Monique onder behandeling geweest, om in balance te komen, te zijn en te blijven . Had ik weer eens rug-been of nek klachten of last van voedsel allergieeen, of weinig energie , dan werd het weer tijd om bij Monique langs te gaan, maar meestal pendelt ze ook de periode uit wanneer het weer tijd is voor een of meerdere van haar therapieën.
Doordat ze verschillende technieken gebruikt is het altijd weer heerlijk om naar haar toe te gaan, hoewel mijn favoriete massage toch wel de schudmassage (Holistic Pulsing) is.
Op dit moment ben ik klachten vrij maar ga ik graag langs om af en toe weer wat meer energie te krijgen. Sensi therapie is een mensvriendelijke therapie en ik kan het iedereen aanraden om dat onder de deskundige leiding van Monique te doen.

 

 

Mirjam

Ik ging naar Monique met een "vol" hoofd en wist niet zo goed wat ik verwachten kon en wat me ging gebeuren......Het was een heel ontspannen morgen waarin ik erachter kwam dat ik misschien m'n verleden toch nog niet goed had 'losgelaten'. Er zijn geen spectaculaire dingen gebeurd maar ik heb wel meer ruimte in m'n hoofd en er is wat rust gekomen in mijn rusteloos denken. Ik denk dat het een proces is waar ik de komende tijd nog verder in groei. Moniquestraalt zelf veel rust uit en dat helpt om je over te geven aan de bars behandeling. Wat heel prettig is dat je niet alles 'op tafel' hoeft te leggen maar dat je gewoon mag ontvangen....Mirjam

 

 

Anoniem

Ik kom nu al een tijd bij Monique, en steeds dichter kom ik bij mezelf.

In het begin had ik heel erg problemen op mijn werk met bepaalde energieën, waar ik na een dag werken totaal uitgeput van thuis kwam. Nu ik door de behandelingen steeds beter in mijn eigen energie sta, heb ik hier steeds minder last van en wordt ik me bewuster van mijn eigen energie en mijn grenzen. Steeds meer stabiliteit en zelfvertrouwen is er in mijn dagelijkse leven. Nu ga ik ervoor meer vreugde en plezier in mijn leven te ervaren. Ik kom graag bij haar; als ik voel dat ik weer even een zetje nodig heb, dan bel ik haar weer op!

 

Anoniem

Onlangs een Aroma Touch massage behandeling gehad van Monique. Het is een zeer prettig gevoel van ontspanning, wat voor iedereen op zijn tijd goed zou zijn. Zeker een aanrader!

 

I.H

Aantal keer bij Monique geweest ivm migraine klachten en onrustig slapen. Na een paar behandelingen merkte ik meteen verschil. Ik sliep weer goed en migraine heb ik daarna zelfs een half jaar niet gehad, voorheen 1 of 2 keer in de maand. Wanneer ik me even niet fit voel of migraine toch is terug gekomen, trek ik gelijk aan de bel en blijft mijn migraine weg.Top!!! Monique weet wat ze doet en helpt je er graag mee. Ben blij dat ik bij haar in behandeling ben geweest. 

 

Ellen Brethouwer

Helemaal nieuw was het voor mij , om te ontdekken wat Sensi therapie voor mij kan betekenen, het maakt je bewust van je lichaam door de verschillende behandelingsvormen en de liefdevolle aandacht die Monique aan je besteed. Na een aantal behandelingen sta je weer goed in je energie en voel je de balans weer terug in je lichaam. Bedankt Monique!!

 

Anoniem

Na een aantal keren bij Monique te zijn geweest, kan ik merken dat ik de balans weer helemaal gevonden heb. Ik voelde me al eventjes niet echt fit en had last van een vol en opgeblazen gevoel. Door de behandelingen van Monique, ben ik erachter wat voor mij goed voelt en bij me past. Ik en ook mijn partner komen graag bij Monique want door haar fijne persoonlijkheid, voel je je snel op je gemak.....en, ze zorgt voor dat stukje rust...

 

Carolien

Hoi Monique, Nogmaals bedankt voor je goede zorg. In het nieuwe jaar zie je me zeker weer terug.

Nu een aantal keren bij Monique geweest en meteen na de 1e keer voelde ik me zoveel anders. Rustiger, bewuster van alles wat om me heen gebeurt. En ook wordt er uitgelegd wat mogelijk de oorzaak is van wat je voelt en hoe je je voelt. En nu na een paar keer, met een paar maanden tussentijd is mijn hoofd opgeruimd en is er ruimte gecreeerd. Ook fijn dat er tijdens het pendelen/uitmeten tekorten naar boven komen die aangevuld kunnen worden. Ik heb er echt baat bij. Ook rugpijn werd opgelost via een bepaald (druk)punt in de voeten. Dankjewel Monique

 


Waarom kiezen voor Natuurlijk in Balance?

grade

Wordt efficienter

mood

Wordt gelukkiger

favorite_border

Leef gezonder