Access Bars ®

Access Bars is een uniek energetisch lichaamsproces, voor een ieder die meer rust, ruimte en ontspanning wenst in het hoofd en in het lichaam. 

De naam Bars is te vertalen als "banen" of als "tralies en is een verzamelnaam voor een 32 tal punten op je hoofd. Daarin ligt veel "lading" van alle gedachten, ideeen, houdingen, beslissingen en overtuigingen opgeslagen.

Door deze 32 punten zachtjes aan te raken en te activeren laten deze banen toe, om de spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreeerd voor nieuwe mogelijkheden.

Access Bars is een mooie manier om een frisse wind door je energie huishouding te laten waaien en om zonder te praten, gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachtes en gevoelens te veranderen.

De punten op je hoofd worden in verschillende samenstellingen ligt aangeraakt. Dit valt te vergelijken met "defragmentatie" van de harde schijf van je computer, oude "bestanden" en ongebruikte "programma"s,  die ruimte innemen en jou "systeem" overladen worden als het ware gewist.

Het nalopen van de Access Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed, op je rug op een behandeltafel ligt, ook kan de Access Bars evt. op een behandelstoel plaatsvinden.


Waarom kiezen voor Natuurlijk in Balance?

grade

Wordt efficienter

mood

Wordt gelukkiger

favorite_border

Leef gezonder