Transformational Cupping®

Snel, efficiënt en resultaatgericht.

Bij cupping wordt er gewerkt met glazen bollen die de huid vacuüm zuigen. Cupping wordt al eeuwenlang gebruikt om blokkades in het lichaam op te lossen.

Met cuppen trekt de huid vacuüm waardoor verklevingen loskomen en bloed weer kan gaan stromen. Afvalstoffen mogen worden afgevoerd, er ontstaat ruimte voor zuurstofrijk bloed en het weefsel wordt gevoed. Je voelt je fitter en lekker in je vel.

Transformational Cupping is cupping volgens de ‘Kim Cupping Methode’. Deze vorm is intensiever en diepgaander dan gewone cupping en daardoor effectiever.

Klachten op de mentale, emotionele en energetische laag komen vaak ook tot uiting in het lijf. Een blokkade op de fysieke laag kan dan ook een oorzaak hebben op een diepere (meestal is dat het geval). Lichaam en geest beïnvloeden elkaar, ze moeten beide in balans zijn.

Door op deze diepere laag te cuppen, soms vanuit de fysieke symptomen, kan ook op die plaatsen de energie weer gaan stromen en kunnen oude blokkades losgelaten worden.

Tijdens een Transformational cupping behandeling komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los. Er komt zuurstofrijk bloed, alles gaat weer stromen en alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster, meer intuïtief,  minder verstoring en dichter bij jezelf.

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en evt detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en hierdoor bereiken we fantastische resultaten.

 

Cupping is inzetbaar op de fysieke, mentale, emotionele en energetische laag

Bij psychisch/emotioneel kun je denken aan alle oude “shit” die eindelijk losgelaten mag worden. Verwerking van oude patronen, gevoelens en/of gedachten die je van anderen (bijvoorbeeld van je ouders) hebt overgenomen, trauma’s etc.

Het is pas wetenschappelijk bewezen dat onze cellen ook emoties opslaan. En zo kan dat vallen met de fiets nog jaren lang in het geheugen zitten in de cellen rondom de knieën. Hoe fijn dat dit hiermee los kan komen en gewoon vanzelf afgevoerd wordt zodat jij je ineens veel “lichter” gaat voelen. Je kunt letterlijk en figuurlijk oude bagage loslaten.

 

De juiste voeding

Het doel van Transformational cupping is om afvalstoffen die zich hebben opgehoopt te verwijderen, waardoor slijm en verklevingen loskomen en alles weer kan gaan stromen

Voeding speelt uiteraard een zeer belangrijke rol. Je kunt de afvalstoffen wel verwijderen met cupping, maar wanneer je daarna weer ongezond gaat eten, kunnen klachten terugkeren.

Orthomoleculair therapeuten onderstrepen al jaren het belang van de juiste voeding.

Helaas eten we niet meer puur natuur en hebben we te maken met luchtvervuiling, (oude) medicatie, vaccinatie, stress op alle niveaus, E-nummers, verzorgingsproducten, 5-G en andere stralingen, schoonmaakmiddelen etc. die ons lichaam opslaat als afvalstoffen. Met Transformational Cupping kan dit worden afgevoerd. Belangrijk is dat we hierbij de organen gaan ondersteunen.

 

Resultaten

De resultaten zijn ongekend. Wanneer afvalstoffen verwijderd worden, kan
het lichaam weer herstellen en het zelfgenezend vermogen optimaal
worden geactiveerd. Wat de klachten ook zijn, denk aan Transformational Cupping.


Enkele voorbeelden zijn:

  • Migraine/hoofdpijn
  • Weduwebult (verdikking/ophoping in de nek)
  • Rug- nek- en schouderklachten,
  • Spierklachten (ook na het sporten).
  • Litteken behandeling (tenminste 6 maanden oud en goed genezen)
  • Bindweefsel klachten
  • Darmklachten
  • Vastzittende emoties
  • Cellulite
  • Striae

Kom los van oud vet, afvalstoffen, ziektes, kwaaltjes, verklevingen, cellulitis, opgeslagen trauma’s, pijn in organen, spieren, gewrichten en zoveel meer!

Transformational cupping ®, werkt snel, efficiënt en resultaatgericht.

Erkend Transformational Cupping Facilitator

Zeer goed te combineren met een float sessie voor of na de cupping. Boek je float sessie hier of neem contact op om een geheel pakket te kopen.


Waarom kiezen voor Natuurlijk in Balance?

grade

Wordt efficienter

mood

Wordt gelukkiger

favorite_border

Leef gezonder