Voeding & leefstijl verandering

RefleX Natuurlijk (W)eten

Met de juiste voeding kun je jouw eigen gezondheid bevorderen, je weerstand verhogen en balans in je gewicht krijgen. Het boek en programma van RefleX Natuurlijk (W)eten heeft veel te maken met voeding, maar ook met bewustzijn. Leer je eigen valkuilen kennen en hoe je deze om kunt zetten in mogelijkheden. Leer de kracht van voeding kennen! Het is geen dieet, maar je gaat je leefstijl aanpassen zodat er blijvend resultaat ontstaat.

Voor wie is het programma geschikt?

· als je wilt weten wat gezonde voeding en leefstijl voor jou kan doen

· als je gewicht wilt verliezen en hebt gemerkt dat diëten niet werken

· als je jouw gezondheid wilt vergroten en meer energie en vitaliteit wilt krijgen

· als je geïnteresseerd bent in gezondheid en voeding

· als je jouw bewustzijn wilt verhogen

 

Inhoud programma “RefleX Natuurlijk (w)eten”

Dit is een uniek programma om gezond(er) te worden en/of af te vallen. Met de juiste voeding kun je je eigen gezondheid bevorderen, je weerstand verhogen én gewicht verliezen. Het programma is vrij van toegevoegde suikers en gluten-, lactose- en koolhydraatarm. Je leert waar jouw grens ligt van datgene wat je wel of niet verdraagt en gezond is voor jou persoonlijk. RefleX Natuurlijk (w)eten is stabiliserend voor je bloedsuikerspiegel, spijsvertering, je hormoonhuishouding en zuur-base balans.

Wanneer je een andere eet- en leefstijl moet of wilt aanleren, is het fijn een start en houvast te hebben. Hiermee help ik je graag op weg met de voorbeeld weekmenu’s van maar liefst 10 weken. Er worden geen voedingsgroepen uitgesloten, wel gaan we hier bewust mee om voor een optimale gezondheid. Het programma is ontwikkeld vanuit: de Orthomoleculaire therapie, de westerse geneeskunde, traditionele Chinese geneeskunde en spiritualiteit / bewustzijn.

Werkwijze:

 

Het programma is opgezet in twee fases van elk 5 weken:

· Fase 1: gezonder worden en/of afvallen

· Fase 2: stabiliseren

Per fase is er een voedings keuzelijst en per fase zijn er 5 weekmenu’s compleet met uitgeschreven recepten voor het ontbijt, lunch en diner.

 

Zelfstandig of persoonlijke begeleiding:

Je kunt zelfstandig met het boek werken, vooral als je inzicht en inspiratie wilt over het aanpassen van je voedingspatroon.

Je kunt ook kiezen voor persoonlijke begeleiding.

Samen gaan we kijken wat bij jou past!

Voor meer informatie, neem gerust contact op.


Waarom kiezen voor Natuurlijk in Balance?

grade

Wordt efficienter

mood

Wordt gelukkiger

favorite_border

Leef gezonder